Banca Farnese

Voor een markant verschijningsbeeld in de avond heeft de Banca Farnese gekozen voor een kleurige LED-verlichting met Focalflood façadearmaturen.

De moderne uitbreiding van de Banca Farnese vormt een schril contrast met de verfijnd gelaagde, bestaande bouw. Kubus façadearmaturen benadrukken 's nachts de assen van de bestaande villa. Focalflood façadearmaturen benadrukken daarentegen de vensterkozijnen van de dubbele façaden van de nieuwbouw. Op comfortabele wijze kunnen lichtsequenties via Light System DALI worden geprogrammeerd.

Focalflood

Kubus

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.