Lichtseminars
Seminars

Lichtseminars

Lichtplanning en het juiste gebruik van armaturen zijn zeer belangrijke thema's. Door scenografische lichtconcepten worden extra vormgevende dimensies ingevoerd, waaraan in de opleiding van ontwerpers vaak maar weinig aandacht wordt geschonken. Daarom wordt tegenwoordig bij ERCO aan de kennisoverdracht van toepassingen meer gewicht toegekend dan ooit het geval was. In de hoofdvestiging van de lichtfabriek in Lüdenscheid vinden doorlopend seminars en workshops plaats voor studenten, architecten, ontwerpers en ingenieurs. Daarom staan in de ERCO lichtfabriek speciale ruimtes en buitenvlakken, naast omvangrijke demonstratiewerktuigen tot beschikking.

Informatie bij Marc Hartings, e-mail: lichtseminar(at)erco.com

Verlichtingsworkshop voor studentengroepen

In een- tot tweedaagse lichtseminars brengen ervaren architecten en lichtplanners grondige kennis over aan universitaire groepen over lichtplanning en lichtwaarneming, over lampen en over architectuur- accent- en algemene verlichting. Het doel van de seminars is, naast het overbrengen van de principes van lichttechniek en waarneming, ook het opbouwen van competentie op het gebied van de lichtplanning, zodat in de studie ontwerpen kunnen worden ontwikkeld en gespecificeerd volgens de criteria van de lichtplanning. Op basis van de modulaire opbouw van het curriculum kunnen de afzonderlijke seminars inhoudelijk aan de eisen van de verschillende vakken worden aangepast. De lichtseminars zijn gratis voor universitaire groepen en kunnen op afgesproken data bij een leerstoel worden geboekt.

Data op aanvraag

Naar datumaanvraag

 

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.