Ibis Hotel Aken

Met een fris vormgevingsconcept positioneert de Accor-groep haar economy-hotelmerk Ibis opnieuw met LED-wallwashers en richtbare spots voor een efficient visual comfort.

Het corporate light-concept van de hotelketen Ibis geeft er prioriteit aan om een karakteristieke lichtsfeer te genereren, echter ook aan de selectie van aanvullende, decoratieve armaturen waarvan het design het karakter van het merk uitdrukt. Wallwashing in de foyer en het restaurant scheppen een lichte sfeer. Richtbare spots genereren daarentegen contrasten met sprankeling en modellering. Met het systeemdesign van de Quintessence LED-plafondinbouwarmaturen ontstaat een uiterst efficiënte verlichting met een onopvallend architectonisch detail. Deze wordt door besparingen bij onderhouds- en energiekosten tijdens het gebruik afgeschreven.

Adres:

Zollernstrasse 2
52070 Aken
Duitsland

Tel.: (+49)241/51840
Fax : (+49)241/5184199
www.ibishotel.com/Aachen

Interieurconcept:
Dreesen + Partner, Düsseldorf
www.dreesen-design.de

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.