Ibis Hotel Bonn

Met een fris vormgevingsconcept positioneert de Accor-groep haar economy-hotelmerk Ibis opnieuw met LED-wallwashers en richtbare spots voor een efficient visual comfort.

Aantrekkelijk licht hoort voor het hotelmerk Ibis bij de huisstijl. Het modulaire programma voor plafondinbouwarmaturen van Quintessence heeft zich bewezen en wordt om die reden in verschillende hotels ingezet. LED-richtbare spots plaatsen accenten in de ruimte en op objecten om de aandacht te richten en voorwerpen sprankelend te laten uitkomen.

Adres:
Vorgebirgsstrasse 33
53119 Bonn
Duitsland

Tel.: (+49)228/72660
Fax : (+49)228/7266405
www.ibishotel.com/de/hotel-1441-ibis-bonn/index.shtml

Interieurconcept:
Dreesen + Partner, Düsseldorf
www.dreesen-design.de

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.