Ibis Hotel Frankfurt

Met een fris vormgevingsconcept positioneert de Accor-groep haar economy-hotelmerk Ibis opnieuw met LED-wallwashers en richtbare spots voor een efficient visual comfort.

Een uniforme huisstijl hoort voor het hotelmerk Ibis tot het beeld van het merk. De verlichting vormt dan ook een belangrijke bouwsteen. Met het modulaire Quintessence programma is het mogelijk om zowel de vereisten voor verticale verlichting af te dekken als om accenten in de ruimte aan te brengen. De LED-verlichting schept daarvoor een efficiënte basis.

Adres:
Speicherstrasse 4
60327 Frankfurt am Main
Duitsland

Tel.: (+49)69/273030
Fax : (+49)69/27303300
www.ibishotel.com/Frankfurt_Centrum

Interieurconcept:
Dreesen + Partner, Düsseldorf
www.dreesen-design.de

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.