Bestellen

ERCO boek 'Light Perspectives'

Welke kwaliteiten zijn eigen aan het licht, hoe laten ze zich technisch genereren en ontwerpmatig in de architectuur inzetten? Welke inhoud kan met licht worden getransporteerd, en hoe wortelt onze waarneming van licht in de biologische en culturele ontwikkelingsgeschiedenis van de mensheid? Dit boek probeert begrippen en maatstaven te vinden voor de kwaliteiten van licht in de architectuur, en zo de communicatie tussen vormgevers en technici, opdrachtgevers en ontwerpers, vaklieden en leken te bevorderen en te inspireren.

marketing(at)erco.com

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.