Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Service

Informatie voor de pers

Uw contactpersonen voor alle persverzoeken:

Arno Heitland
PR-adviseur mai public relations GmbH

Leuschnerdamm 13
10999 Berlin
Germany

Tel.: +49 (0) 30 66 40 40 553
erco@maipr.com
www.maipr.com

Door variërende technische standaarden zijn niet alle producten en services die in de persteksten worden beschreven, wereldwijd verkrijgbaar. U kunt de versies altijd via het taalmenu wijzigen. In het Engels wordt een onderscheid gemaakt tussen „Groot-Brittannië, Australië 220 V - 240 V/50 Hz“ en „VS 120 V/60 Hz, 277 V/60 Hz“. De telkens actueel voor de regio beschikbare - en als download ter beschikking staande - ERCO productcatalogus biedt bovendien een uitgebreid overzicht. Perszaken die verder gaan dat wat in dit overzicht wordt vermeld, kunt u voorleggen aan de contactpersonen die op deze internetpagina worden genoemd.

Elementaire informatie over ERCO: Persset - De onderneming Lichtfabriek op het internet

Relevante links:
Nieuwe producten
Light Finder
Stories
Download

ERCO Newsletter:
Abonnement op de Newsletter
Archief Newsletter

ERCO Social Media:

Welkom in het ERCO persgedeelte

De ERCO Lichtfabriek, met zetel in Lüdenscheid, is een gerenommeerde specialist voor architectuurverlichting met LED-technologie. De binnen- en buitenruimtearmaturen worden ingezet in de toepassingsgebieden Work, Culture, Shop, Community, Contemplation, Living, Public en Hospitality.

ERCO lichtwerktuigen worden - afhankelijk van het land - in overeenstemming met de technische omgeving geleverd. Daardoor ontstaan inhoudelijke verschillen in de taalversies van deze internetsite. Bovendien bestaan er twee Engelse versies: een voor „Europa, Groot-Brittannië, Australië 220 V - 240 V/50 Hz“ en een voor „VS 120 V/60 Hz, 277 V/60 Hz“. Hier kunt u de taalinstelling veranderen om te verzekeren dat u de juiste informatie krijgt.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.