Service

Informatie voor de pers

Uw contactpersonen voor alle persverzoeken:

Arno Heitland
PR-adviseur mai public relations GmbH

Leuschnerdamm 13
10999 Berlin
Germany

Tel.: +49 (0) 30 66 40 40 553
erco@maipr.com
www.maipr.com

Door variërende technische standaarden zijn niet alle producten en services die in de persteksten worden beschreven, wereldwijd verkrijgbaar. U kunt de versies altijd via het taalmenu wijzigen. In het Engels wordt een onderscheid gemaakt tussen „Groot-Brittannië, Australië 220 V - 240 V/50 Hz“ en „VS 120 V/60 Hz, 277 V/60 Hz“. De telkens actueel voor de regio beschikbare - en als download ter beschikking staande - ERCO productcatalogus biedt bovendien een uitgebreid overzicht. Perszaken die verder gaan dat wat in dit overzicht wordt vermeld, kunt u voorleggen aan de contactpersonen die op deze internetpagina worden genoemd.

Elementaire informatie over ERCO: Persset - De onderneming Lichtfabriek op het internet

Relevante links:
Nieuwe producten
Light Finder
Stories
Download

ERCO Newsletter:
Abonnement op de Newsletter
Archief Newsletter

ERCO Social Media:

Welkom in het ERCO persgedeelte

De ERCO Lichtfabriek, met zetel in Lüdenscheid, is een gerenommeerde specialist voor architectuurverlichting met LED-technologie. De binnen- en buitenruimtearmaturen worden ingezet in de toepassingsgebieden Work, Culture, Shop, Community, Contemplation, Living, Public en Hospitality.

ERCO lichtwerktuigen worden - afhankelijk van het land - in overeenstemming met de technische omgeving geleverd. Daardoor ontstaan inhoudelijke verschillen in de taalversies van deze internetsite. Bovendien bestaan er twee Engelse versies: een voor „Europa, Groot-Brittannië, Australië 220 V - 240 V/50 Hz“ en een voor „VS 120 V/60 Hz, 277 V/60 Hz“. Hier kunt u de taalinstelling veranderen om te verzekeren dat u de juiste informatie krijgt.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.