Toepassingen plannen - Community - Community

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Update uw browser.

Uw browser ondersteunt de huidige internetstandaarden niet. Daardoor kunnen er verkeerde weergaven en een onverwacht gedrag op deze website optreden. Wij adviseren u om uw browser bij te werken om deze website storingsvrij te kunnen gebruiken.

Community

Community – Licht voor openbare gebouwen

Verlichting in de binnen- en de buitenruimte voor verkeersbouwwerken, congres- en evenementengebouwen, onderwijsinstellingen, openbare bibliotheken en parlementsgebouwen

Digitaal licht voor onderwijs, bestuur en transport

Energiezuinige lichtoplossingen met efficiënt visual comfort vergroten de acceptatie van onderwijs-, bestuurs- en transportgebouwen en zijn rendabel voor de exploitanten. Luchthavens, congrescentra, entertainmentgebouwen, overheidsgebouwen of bibliotheken hebben complexe infrastructuren waar mensen snel, veilig en comfortabel door het gebouw moeten worden geleid. Of het nu armaturen zijn met een hoge lichtstroom voor monumentale gebouwen of perfect verblindingsvrij licht voor geconcentreerd werken en in communicatiezones: lichtwerktuigen van ERCO komen in de talloze verlichtingstaken tot hun recht. De veelzijdigheid van de wereldwijde ERCO projecten laat de bandbreedte van de lichtconcepten voor architectuur zien in de openbare sector.

Wereldwijde projecten van ERCO binnen handbereik Community

  • ERCO projecten in Light Scout
  • Verlichte projecten van ERCO

ERCO beleuchtet weltweit über 8900 Gebäude aus dem Bildungs- und Verwaltungswesen sowie aus dem Konferenz- und Unterhaltungsbereich. Mit den professionellen Lichtwerkzeugen von ERCO entstehen nachhaltige Lichtlösungen für ein optimales Umfeld für Bildung und Unterhaltung.

Geschikte lichtwerktuigen

De catalogus van ERCO biedt oplossingen in openbare gebouwen voor toepassingen op vele niveaus. Met LED dubbelfocus-downlights ontstaan duurzame lichtoplossingen voor hoge ruimten.
Downlights maken bij normale hoogtes van het vertrek een energiezuinige basisverlichting mogelijk onder kwantitatieve richtlijnen. Uiterst verblindingsvrije lenzensystemen maken een toepassing in gangen tot en met beeldschermwerkstations mogelijk. ERCO's Spherolit-techniek maakt van wallwashers de centrale module voor iedere lichtplanning: de verlichte verticale lijnen verhogen de indruk van de lichtsterkte en definiëren ruimtelijke grenzen voor een optimale oriëntatie. Ook in onoverzichtelijke situaties verhogen spots de informatieve werking van objecten en bouwlichamen door middel van accenten. In alle situaties maakt de onderhoudsvrije, efficiënte lichttechniek grote armatuurafstanden mogelijk – en daardoor een grote mate van spaarzaamheid. In armaturen van ERCO zijn warmtemanagement, LED en bedrijfsapparaat precies op elkaar afgestemd om de levensduur te optimaliseren. De lage, energetische voetafdruk van een ERCO armatuur weerspiegelt niet alleen in het energiezuinige bedrijf, maar ook in de dimensionering van de klimatisering van een gebouw.

ERCO Newsletter – Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming