Berekeningen 2704

Berekeningen

Voor het ontwerp van verlichtingsinstallaties is een reeks van technische en energiezuinige berekeningen noodzakelijk. Deze hebben in de regel betrekking op het gemiddelde verlichtingsniveau of de exacte verlichtingssterkte bij afzonderlijke punten in de ruimte. Bovendien kan het belangrijk zijn om de luminantie van afzonderlijke ruimtebereiken, kwaliteitskenmerken van de verlichting zoals schaduwrijkheid en luminantiecontrast of de kosten van een armatuur inclusief onderhoudsinspanningen te bepalen.

ERCO Newsletter - Inspirerende projecten, nieuwe producten, nieuwe kennis over licht

Abonnement op de Newsletter.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie treft u aan onder Verklaring inzake gegevensbescherming
Via het digitale Lichtbericht ontvangt u actueel, regelmatig en op comfortabele wijze nieuws via de mail uit de kosmos van ERCO. Wij houden u op de hoogte van evenementen, awards, nieuwe kennis over licht, projectberichten en nieuwe producten, alsmede over reportages uit de licht- en architectuurbranche. Het abonnement is gratis en u kunt het op elk moment weer opzeggen.